Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Column | Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021

Wassen en watergolven

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2021
Auteur:
Job van Amerongen
'Ik hoor voortdurend berichten over de tweede coronagolf'. De stem van mevrouw Jagersma, die onder de droogkap vandaan kwam bij de kapper van Nieuw Vredeveld, klonk berustend. 'Golf…ik vind het maar een naar woord', vervolgde ze. 'Alsof je overspoeld wordt en er niets tegen kan doen. Het geeft een gevoel van machteloosheid'. 'Dat je er niets tegen kan doen is in zekere zin ook zo', hoorde ik mezelf zeggen, al bladerend door de Story terwijl ik op een knipbeurt wachtte. Om het vervolgens te nuanceren met: 'Niet alles is beïnvloedbaar. Je kunt voorzichtig zijn, maar het risico op besmetting is nooit helemaal uit te sluiten'. Ook buiten mijn officiële werktijd maak ik graag een praatje met de mensen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021 Naar de uitgave

Artikel

#SAMENLIEF

Onder de Loep

Verkeerde vrienden