Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Column | Uitgave 1/2017

Denkbeeld 1/2017

Warme douche

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2017
Auteur:
Job van Amerongen

Samenvatting

O7.00 uur. Mijn vroege dienst op de afdeling ‘Meerzorg’ begint. Wanneer de lift op de vijfde etage opengaat, hoor ik een luid bonzen. Mevrouw Lopez Diaz staat voor een gesloten deur en verlangt dat ik die voor haar open. Over haar pyjama draagt zij een bontjas die wat ruim valt en haar mooie bruine ogen spuwen vuur. ‘Jezus Christus,’ verzucht ze wanneer ik de deur van het codeslot haal. ‘Nee, een andere Bijbelse figuur en wel Job,’ antwoord ik.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Denkbeeld 1/2017 Naar de uitgave

Achter de voordeur

Buitenwereld