Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Gelezen | Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014

Walter Matthys (2011). Gedragsstoornissen bij kinderen. Diagnostiek en behandeling voor de professional. Amsterdam: Hogrefe. 120 p., € 29,95

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Jac Maurer
Belangrijke opmerkingen
j. maurer, klinisch psycholoog-psychotherapeut, is werkzaam bij Orbis GGZ, afdeling Kinderen en Jeugd te Sittard-Geleen. Hij is redacteur van dit tijdschrift.

Samenvatting

Walter Matthys heeft zijn bijzonder hoogleraarschap aan de Universiteit Utrecht, in de studie naar psychologische en biologische determinanten van agressief gedrag bij kinderen, afgesloten met dit bijzondere boek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten