Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011

Vrije tarieven en preventiecodes

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2011
Auteur:
Dr. René Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
onderzoeker en PAOT-docent kindertandheelkunde/ cariologie. Het accent ligt daarbij op verantwoorde, kindvriendelijke, terughoudende cariësbehandeling. Zijn aandachtsvelden in onderzoek zijn: behandeling van diepe cariës en niet-restauratieve caviteitsbehandeling (NRC). Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke richtlijnontwikkeling in de kindertandheelkunde.
Over vrije tarievenmag iedereen denken wat hij wil. De NMT heeft zijn best gedaan haar opvatting hierover op de beroepsgroep over te brengen. Binnenkort gaat het experiment van start. Nu er eenmaal gekozen is voor een experimentmet vrije tarievenmoet het ook een eerlijke kans krijgen. Deminister heeft de professie gewaarschuwd voormisbruik van de situatie. Niet alleen de NZa gaat op de juiste invulling toezien. Ook de NMT zal zelf evalueren wat er in het veld gebeurt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011 Naar de uitgave

Praktijkhygiëne: Regels Gebaseerd Op ‘Best Practice’ Tandheelkunde

De weg naar steriel instrumentarium

Product nieuws

Product nieuws

Mond-En Kaakziekten: Reageerneutraal Bijverdenking;Verwijsmet Enige Spoed

Mondkanker een overzicht