Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | uit de praktijk | Uitgave 4/2019

Kind & Adolescent Praktijk 4/2019

Vragenlijsten liegen niet?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2019
Auteur:
Anneke Eenhoorn
In onze polikliniek zijn we aan het nadenken wat wijsheid is. We willen graag zo veel mogelijk informatie vergaren om goed onderzoek te kunnen doen. Alleen, hoe verkrijg je die gegevens als je werkt met mensen die de wereld niet goed begrijpen? Moeten we met vragenlijsten gaan werken terwijl lezen voor sommigen een probleem is en anderen vergeten dat de lijsten hen zijn toegezonden? Of gaan we ze samen invullen met onze klanten? Dan vragen we ons af of de vragen wel naar waarheid worden ingevuld. En wat is de waarde van vragenlijsten vergeleken met het afnemen van klinische interviews of iets dergelijks? We zijn er nog niet uit. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Kind & Adolescent Praktijk 4/2019 Naar de uitgave

Gezien en gelezen

Gezien en gelezen