Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | PEARLS | Uitgave 4/2012

TPO - De Praktijk 4/2012

Voorlichting bij hartrevalidatie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2012
Auteur:
Rosalinde Poortvliet
Belangrijke opmerkingen
Auteursgegevens
LUMC, afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde, Postzone V0-P, Postbus 9600, 2300 RC Leiden: R.K.E. Poortvliet, huisarts in opleiding en promovendus (aiotho). Correspondentie: r.k.e.poortvliet@lumc.nl
Een wesp of bij steekt met een angel in de huid en laat hierbij een giftige stof achter. Dit gif veroorzaakt jeuk, pijn of een zwelling. Sommige mensen hebben veel last, anderen nauwelijks. Mensen met een wespen- of bijenallergie kunnen erg ziek worden, soms met fatale afloop. Wespen zijn het meest actief tussen juni en september. Ze komen af op eten en drinken en steken vaak uit zelfverdediging.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

TPO - De Praktijk 4/2012 Naar de uitgave

WEET JE DIT?

Antwoorden