Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2013 | 15 jaar GZ-Psychologie | Uitgave 7/2013

GZ - Psychologie 7/2013

Volwassenheid

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Stijn van den Eerenbeemt, psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog, werkzaam bij de afdeling Complexe Stemmingsstoornissen van GGZ Westelijk Noord-Brabant.
Deze tekst is onlangs ook gepubliceerd op de website van de NVGzP.

Samenvatting

Het is een open deur: lezingen kunnen slaapverwekkend zijn. Je gedachten dwalen af en voor je het weet heb je je smartphone vast en scroll je hersenloos door de Twitter-berichten van die dag. Je ziet de spreker zijn best doen, maar de geluiden komen niet binnen. Je hersens staan als het ware in de stand-by modus. Bekend gevoel, toch?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2013

GZ - Psychologie 7/2013 Naar de uitgave