Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Duurzaamheid | Uitgave 4/2014

Skipr 4/2014

Voedselverspilling kost zorg miljoenen

Tijdschrift:
Skipr > Uitgave 4/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Het taboe op het weggooien van goed voedsel gold bij sommigen misschien ooit als een calvinistisch cliché, maar met de voortsudderende economische malaise en een groeiend milieubewustzijn neemt de aandacht voor deze vorm van verspilling weer toe. Ook in de zorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Dit product is nog niet beschikbaar met een online abonnement

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Skipr 4/2014 Naar de uitgave

Teamwork – Jan Kees Cappon en Gert de Bey

‘Wij hebben een recht-voor-zijn-raap relatie’