Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Skipr 4/2014

01-04-2014 | Duurzaamheid

Voedselverspilling kost zorg miljoenen

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 4/2014

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het taboe op het weggooien van goed voedsel gold bij sommigen misschien ooit als een calvinistisch cliché, maar met de voortsudderende economische malaise en een groeiend milieubewustzijn neemt de aandacht voor deze vorm van verspilling weer toe. Ook in de zorg.
Metagegevens
Titel
Voedselverspilling kost zorg miljoenen
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-04-2014
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 4/2014
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-014-0048-8

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Skipr 4/2014 Naar de uitgave

Voorwoord

Voorwoord