Skip to main content
Top

2009 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Voedselallergie

Auteur : Drs. Y. Meijer

Gepubliceerd in: Het Kinderallergie Formularium

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De prevalentie van voedselovergevoeligheid (voedselallergie plus voedselintolerantie) in de algemene populatie wordt geschat tussen de 1% en 3%; bij kinderen liggen de schattingen hoger: 4-6%.
Metagegevens
Titel
Voedselallergie
Auteur
Drs. Y. Meijer
Copyright
2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-6914-0_3