Skip to main content
Top

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

7. Vloeibare toedieningsvormen

Auteurs : D. van Hulst, C. R. C. Huizinga-Arp

Gepubliceerd in: Productzorg

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Aan het eind van het hoofdstuk weet je:
  • welke verschillende soorten vloeibare toedieningsvormen bestaan;
  • welke bijzonderheden rondom verpakken en etiketteren van vloeibare toedieningsvormen er zijn;
  • hoe en wanneer je iets voor toediening gebruik moet maken (VTGM);
  • hoe je een vloeibare bereidingsvorm verpakt, etiketteert en aflevert.
Metagegevens
Titel
Vloeibare toedieningsvormen
Auteurs
D. van Hulst
C. R. C. Huizinga-Arp
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1173-6_7