Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Editorial | Uitgave 4/2014

Standby 4/2014

Vliegtuigcrash MH17 en forensische odontologie

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2014
Auteur:
Maria de Vries
Belangrijke opmerkingen
Maria de Vries, hoofdredacteur

Sammenvating

Hopelijk hebben jullie een goede zomer gehad en kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Dat dachten de passagiers van vlucht MH17 ook. Hoe anders kan het lopen en hoe betrekkelijk is ons aardse leven hier? Toen wij op de terugreis van onze vakantie een halfuur voor de twee toestellen met de ‘eerste’ stoffelijke overschotten van de MH17 op vliegbasis Eindhoven landden was ik erg onder de indruk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Standby 4/2014 Naar de uitgave