Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Spectrum | Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010

Vlak voor de deadline naar het Kompas

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 8/2010
Auteur:
Wim Köhler

Resumen

Hoeveel mensen in Nederland zijn er ook alweer doof, dik of hebben diabetes? De gehaaste journalist die dat wil weten klikt naar nationaalkompas.nl en vindt steeds vaker het antwoord. Ik ben een slordige gebruiker van het Nationaal Kompas Volksgezondheid. Net als mijn collega-journalisten, denk ik. Dat komt doordat nationaalkompas.nl meestal pas vlak voor de deadline nodig is. Als een nieuwsbericht bijna af is, bijvoorbeeld over een revolutionair gehoorapparaat, dan moet ik vaak de noodzakelijke achtergrondinformatie nog wat exacter maken. Hoeveel slechthorenden zijn er eigenlijk in Nederland?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010 Naar de uitgave