Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Artikel | Uitgave 4/2018

Kind & Adolescent Praktijk 4/2018

Visuele conversie behandelen volgens driesporenplan

Nieuwe behandeling biedt hoopvolle resultaten

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2018
Auteurs:
Renske Janssen-Hoogenstrijd, Anke Fonteyn-Vinke
Over de behandeling van visuele conversie is weinig geschreven. Bij Koninklijke Visio is een behandeling ontworpen die wetenschappelijke inzichten en praktijkervaring gebruikt. De behandeling bestaat uit kijktraining, gedragstherapie en systeembegeleiding. Lees hier wat dat betekende voor de elfjarige Timo. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Kind & Adolescent Praktijk 4/2018 Naar de uitgave

Gezien en gelezen

Gezien en gelezen