Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Column | Uitgave 3/2013

GZ - Psychologie 3/2013

Verzekerde GGZ

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2013
Auteur:
Prof. dr. Jan Derksen
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. Jan Derksen is klinisch psycholoog en hoofdredacteur van GZ-psychologie

Samenvatting

Het is koud buiten. Het is extra kil voor kwetsbare mensen die als gevolg van de financiële crisis hun baan verliezen en hierdoor angstiger, vermoeider en somberder op hun afspraak bij de GZ-psycholoog komen. Ze staan nu in de kou en dit telt op bij de psychische problemen waarmee ze toch al rondliepen. Voor mensen met ernstig verstoorde relaties, die normaliter op een scheiding zouden uitlopen, geldt nu dat ze vanwege de financiële druk bij elkaar moeten blijven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2013

GZ - Psychologie 3/2013 Naar de uitgave