Skip to main content
Top

2013 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Verrijkte voedingsmiddelen

Auteur : Pauline Vermeer-Bruist

Gepubliceerd in: Compendium dieetproducten en voedingssupplementen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Door verrijking van voedingsmiddelen kan de bevolking bij een ernstig tekort aan bepaalde vitamines of mineralen de aanbevolen hoeveelheden van deze voedingsstoffen halen. Voedingsmiddelen worden verrijkt met de bekende micro- en macrovoedingsstoffen, maar ook met stoffen die mogelijk een positief effect op de gezondheid hebben, zoals omega-3-vetzuren.

Metagegevens
Titel
Verrijkte voedingsmiddelen
Auteur
Pauline Vermeer-Bruist
Copyright
2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9832-4_8