Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Opinie | Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014

Verplichte visitatie en bij- en nascholing: doen!

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2014
Auteur:
Lex Vendrig
Belangrijke opmerkingen
Lex Vendrig, Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut
Deze tekst is onlangs ook gepubliceerd op de website van de NVGzP.

Samenvatting

Eén van mijn vragen tijdens een intake is of men eerder psychologische hulp heeft gehad en wat daarvan het meest is bijgebleven. Zo nu en dan hoor je bizarre antwoorden. Een cliënte werd in een ziekenhuis, het zal ergens in de jaren 50 of 60 van de vorige eeuw zijn geweest, doorverwezen van een internist naar een psychiater en die vroeg haar zich geheel uit te kleden. Hij bekeek haar van alle kanten, vroeg haar zich weer aan te kleden en vervolgde het gesprek. En je zal als patiënt maar eens belanden bij een Jansen Steur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014 Naar de uitgave