Skip to main content
main-content
Top

16-03-2011 | Nieuws

Verpleegkundigen nomineren hun favoriete dokter

Iets wat in Nederland niet gauw zal gebeuren, gebeurt wel in Belgi�. Daar hebben verpleegkundigen hun �favoriete dokter� genomineerd voor de titel 'Mijn Droomdokter'.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Care Talents. Verpleegkundigen, en anderen, kunnen hun favoriete arts nomineren via de website www.mijndroomdokter.be.

Alle artsen actief in Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen genomineerd worden voor de titel van droomdokter. Specifieke criteria zijn er niet.

Verpleegkundigen mogen op basis van hun eigen ervaringen hun favoriete spoeddokter, chirurg, cardioloog of specialist nomineren. Degene met wie ze het beste samenwerken, of die volgens hen charme en charisma combineert, of het beste omgaat met verpleegkundig personeel en patiënten, of naar wie ze opkijken als mens.

De winnaar krijgt met zijn volledig verpleegkundig team een teambuilding-activiteit naar keuze aangeboden. Care Talents beoogt met deze ludieke actie de opwaardering van verpleegkundigen en meer aandacht voor flexibele teamwerkingen binnen de zorgsector.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.