Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Column | Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014

Vergrijzing

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2014
Auteur:
Gerke De Boer

Samenvatting

Ik geloof er geen moer van dat we die door iedereen zo gevreesde effecten van de plaag der vergrijzing uiteindelijk ook echt zullen zien. Wel natuurlijk dat we in 2030 meer grijze koppen kunnen tellen dan vandaag de dag. Maar over de kosten die iedereen daaraan verbindt, ben ik nog niet zo zeker. Eerst maar eens even wat indrukken die een kijkje in de toekomst bieden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014 Naar de uitgave

Column

Maatwerk

Ontmoeting

Zondagmorgen