Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Casus esthetische tandheelkunde | Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021

Verantwoorde esthetiek

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2021
Auteur:
Jasper Thoolen
Belangrijke opmerkingen
Jasper Thoolen (Radboud Universiteit, 2016) is als restauratief tandarts i.o. werkzaam bij Lassus Tandartsen in Oisterwijk. Daarnaast is hij als docent betrokken bij paot-opleidingen.

Samenvatting

In TP van december 2020 stond een opinie-artikel over ‘bio-onethische tandheelkunde’ (De invloed van influencers) waarin de noodzaak van minimaal invasief handelen en behandelen werd benadrukt. In onderstaand artikel wordt in het kader van ‘practice what you preach’ een casus beschreven waarmee het gedachtegoed uit dat opiniestuk in de praktijk wordt gebracht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Casus esthetische tandheelkunde

Een vervelende vlek! En nu?