Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Column | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Veranderen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Marian Kaljouw
Belangrijke opmerkingen
is voorzitter van de sectie Zorgberoepen en Opleidingen van het College voor Zorgverzekeringen en oud-voorzitter van V&VN.

Samenvatting

Op 13 december was ik in Utrecht, voor het eerste ‘zorgberoependebat’. Daar werd een tipje van de sluier opgelicht over wat er nodig is aan zorg in 2030 en welke beroepen daarbij horen. Maar het debat ging vooral over een nieuwe visie op gezondheid. In die visie gaat gezondheid verder dan niet ziek zijn. En zelfs dan je fysiek, geestelijk en sociaal goed voelen. Gezond zijn betekent je kunnen aanpassen aan de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. En daarin zelf de regie voeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kort nieuws

In de etalage

Denkbeeld live!

Kleinbeeld

Boeken