Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Redactioneel | Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011

Veilig het jaar uit…

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Jacolien Potkamp
Wie weet knalt het vuurwerk je wel om de oren terwijl je dit blad leest, want het jaar 2011 is bijna ten einde. Voor ons als redactie stond 2011 in het teken van het lustrumcongres “Vrouw zoekt zorg” en wijzigingen in de samenstelling van de redactiecommissie. We namen afscheid van twee redactieleden: Charlotte Dorren en Gré van Gelderen. Annemieke de Jong en Aukje van Beek mochten we verwelkomen als nieuwe redactieleden. We hebben daarnaast ook dit jaar weer geprobeerd om een gevarieerd tijdschrift te maken, een enkele keer moesten we helaas een rectificatie plaatsen. Elk mens maakt fouten. Gelukkig leren we van fouten en kunnen we zo nieuwe voorkomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011 Naar de uitgave