Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2013 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Vegetarische producten

Auteur: Pauline Vermeer-Bruist

Gepubliceerd in: Compendium dieetproducten en voedingssupplementen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Vegetarisme, het niet eten van vlees, vis, schaaldieren, gevogelte en insecten, bestaat al eeuwenlang. Ongeveer 4,5% van de Nederlandse bevolking eet volledig vegetarisch. Daarnaast kiest een groot aantal Nederlanders ervoor om meerdere keren per week vegetarisch te eten, de zogeheten parttime vegetariërs of vleesverminderaars.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Dit product is nog niet beschikbaar met een online abonnement

Metagegevens
Titel
Vegetarische producten
Auteur
Pauline Vermeer-Bruist
Copyright
2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9832-4_13