Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Product informatie | Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014

Veelzijdig en betrouwbaar: restauraties en reparaties met Futurabond®U

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Dr. Marcelo Balsamo
Belangrijke opmerkingen

Informatie over de auteur

Dr. Marcelo Balsamo is tandarts en professor aan de Associação Paulista de Cirurgiões Dentistas, APCD, Sâo Paulo, Brazilië.

Samenvatting

Een van de belangrijkste aspecten van de restauratieve tandheelkunde is de selectie van het materiaal voor het vervangen en het nabootsen van het natuurlijke tandmateriaal. De belangrijkste ontwikkelingen op dit terrein waren in de afgelopen jaren niet alleen te zien op het gebied van de vulmaterialen, maar vooral ook bij de adhesiefsystemen die vulling en tandweefsel betrouwbaar verbinden. Als tandartsen hebben wij een adhesief nodig dat uiteraard goed aan de tandweefsels hecht, maar ook aan alle in aanmerking komende vul- en restauratiematerialen, zoals composieten, metalen, keramische materialen en zirkonium.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014 Naar de uitgave

Onwetend zondigt men niet

Carieuze leefstijl

Tandarts in de praktijk

Samen onder één dak