Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2007 | Article | Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010

Vast en zeker

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2010
Auteur:
Else de Haan

Abstract

Er zijn weinig zekerheden in het leven. Zeker in ons leven. Vroeger hadden we Ervaring, de Klinische Blik en de Therapieschool waartoe we behoorden. Zoals iedereen weet, bieden deze verworvenheden niet veel zekerheden meer. Misschien is niet iedereen daar even blij mee, maar de zekerheden die we nu nog hebben zijn de Wetenschap, Richtlijnen en Protocollen. Helaas blijken de nieuwe zekerheden toch ook weer niet zo zeker te zijn. In dit nummer van Kind en Adolescent Praktijk wordt er zachtjes aan gemorreld. Richtlijnen en protocollen zijn, als het goed is, gebaseerd op wetenschap. Maar wetenschap zelf brengt nooit vaste zekerheden, wetenschap brengt vragen. Over die vragen en over richtlijnen en protocollen gaat het in dit nummer. En over meer natuurlijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010 Naar de uitgave

Psychobelletrie

Geluk

CURIOSA

Missers