Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 9/2014

Tandartspraktijk 9/2014

Van tandartsen voor tandartsen

Óók voor de beginnende en de stoppende tandarts

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2014
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Bart Vinke windt er geen doekjes om: de tandartsen van Dental Clinics zijn tandartsen én ondernemers. Tegen dat ondernemerschap wordt ook al lang niet meer zo argwanend aangekeken als zes jaar geleden, toen Vinke en twee collega-tandartsen besloten tot oprichting van de keten van tandartspraktijken. Maar er is wel een grens aan dat ondernemerschap, stelt hij: verkopen en weglopen is er niet bij. Continuïteit van patiëntenzorg staat voorop.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2014

Tandartspraktijk 9/2014 Naar de uitgave

Gewone en ongewone patiënten

Korstvorming op de onderlip bij ouderen