Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018

Van regels naar relaties

Radicale vernieuwing bij Surplus Zorg in Brabant

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2018
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Peter Bakens is redacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als docent hbo-v aan De Haagse Hogeschool.

Samenvatting

Zorg- en welzijns-organisatie Surplus Zorg timmert al jaren aan de weg als het gaat om zorgvernieuwing. Tegenwoordig maakt de Brabantse zorgaanbieder deel uit van de kerngroep van de beweging ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg’, de innovatieve voorhoede van ‘Waardigheid en trots’. Redacteur Peter Bakens ging langs in Zevenbergen, waar het hoofdkantoor van Surplus zich bevindt. Hij sprak er met enkele trotse vertegenwoordigers van de vernieuwingstrajecten die Surplus Zorg heeft ingezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld

Hartenkreet

Beetje raar

Jobs tijding

Boter op je hoofd