Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Zorg + Welzijn 5/2021

01-10-2021 | Wij samen

Van eten uit de vuilnisbak tot driegangenmaaltijd

Auteur: Annelies van der Woude

Gepubliceerd in: Zorg + Welzijn | Uitgave 5/2021

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Thijs Eradus zocht een dagbesteding voor zijn bewoners in de maatschappelijke opvang. Hij dacht twee vliegen in één klap te slaan door de bewoners in de eigen keuken aan het werk te zetten. Maar toen kwam ook nog chef-kok Mounir Toub invliegen.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Dit product is nog niet beschikbaar met een online abonnement

BSL Academy Social Work GGZ

Metagegevens
Titel
Van eten uit de vuilnisbak tot driegangenmaaltijd
Auteur
Annelies van der Woude
Publicatiedatum
01-10-2021
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Zorg + Welzijn / Uitgave 5/2021
Print ISSN: 1381-4664
Elektronisch ISSN: 2468-1369
DOI
https://doi.org/10.1007/s41185-021-1178-7