Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2011 | NVvP | Uitgave 2/2011

Podosophia 2/2011

Van de voorzitter

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 2/2011
Auteur:
Peter Boelens
Belangrijke opmerkingen
Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), Noordse Bosje 18, 1211 BG Hilversum, tel.: 035 - 6246388, fax: 035 - 6286716, e-mail: secretariaat@podotherapie.nl, internet: www.​podotherapie.​nl VERENIGINGSGEGEVENS: Voorzitter Peter Boelens, Secretaris a.i. Ellen Nuijten, Penningmeester a.i. Esther Nijboer, Beleidsmedewerker Petra Lageman, Secretaresse Erica Drost, Financieel Administratief medewerkster Laura Bruin.

Samenvatting

Dit voorjaar kenmerkt zich door de vele activiteiten die zich intern en extern afspelen en die direct invloed hebben op de toekomst van de podotherapie en de toekomst van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Podosophia 2/2011 Naar de uitgave