Skip to main content

Vakblad Sociaal Werk (voorheen Maatwerk)

Het vakblad behandelt alle facetten van het sociaal werk. Het signaleert, analyseert, rapporteert en informeert. En presenteert leerzame ervaringen uit de diverse werkvelden waarin maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen zich bevinden. De ontwikkelingen en veranderingen in de samenleving worden nauwgezet gevolgd. Daarnaast gaat het uitgebreid in op de kwaliteit van het sociaal werk en is het een forum voor uitwisseling van opvattingen en visies. Ook bevat het blad boekbesprekingen en aankondigingen van symposia.

Papier én online
Bij dit combi-abonnement heeft u naast het papieren vakblad, ook toegang tot de digitale editie. Hiervoor ontvangt u een wachtwoord en gebruikersnaam waarmee u kunt inloggen. Dit geldt ook voor de online-only variant.

Voor wie
Voor professionals en studenten in sociaal werk en voor mensen die geïnteresseerd zijn in de hulpverlening en preventie aan kwetsbare groepen in alle lagen van de samenleving. Zowel maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers, sociaal agogen, studenten als deskundigen en onderzoekers komen in het blad aan het woord.

Leden van de beroepsvereniging BPSW ontvangen Maatwerk uit hoofde van hun lidmaatschap.

Neem nu een abonnement