Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011

Uitstel van extractie

KLASSE II–MALOCCLUSIEMET VERTICAAL GROEIPATROON

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2011
Auteur:
Bibi Becking
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Goede coöperatie en gunstige groei zijn de belangrijkste factoren voor het slagen van een behandeling. Hoemaak je een inschatting van deze factoren? Hoe bepaal je een behandelstrategie als deze twee factoren geen reden tot optimisme geven? Een casusbeschrijving van een Klasse II–malocclusiemet verticaal groeipatroon geeft hier inzicht. door Bibi Becking

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS