Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Kennis lesa zorg voor kwetsbare ouderen | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Uitgelicht LESA Zorg voor kwetsbare ouderen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Lisette Verlee

Samenvatting

Bied kwetsbare ouderen zorg op maat die aansluit op hun wensen en behoeften. Sta stil bij de afspraken tussen huisarts, praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige en oudere in een multidisciplinair overleg. Leg de afspraken vast in een gezamenlijk zorgplan. Dat zijn de aanbevelingen van de Landelijke Eerstelijns Samenwerkingsafspraak (LESA) Zorg voor kwetsbare ouderen, opgesteld door het NHG en de V&VN.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Onderzoek individuele streefwaarden diabetes

Individuele streefwaarden bij diabetes

Kennisquiz

Antwoorden

Kennisquiz

Weet je dit?

Beschouwing diabetes en kanker

Diabetes en kanker double trouble?

Kennis nhg-standaard het soa-consult

Uitgelicht NHG-Standaard Het soa-consult