Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Kennis lesa ondervoeding | Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017

Uitgelicht LESA Ondervoeding

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2017
Auteur:
Petra Dijkstra

Samenvatting

De Landelijke Eerstelijns Samenwerkingsafspraak (LESA) Ondervoeding is opgesteld door het Nederlands Huisartsengenootschap, de V&VN en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De LESA geeft richtlijnen voor samenwerking tussen huisartsen, diëtisten en verpleegkundigen bij het vroegtijdig signaleren, diagnosticeren en verlenen van zorg aan volwassen patiënten met (risico op) ondervoeding in de eerste lijn. De LESA (2010) sluit aan bij bestaande richtlijnen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Uit de praktijk samenwerking met laaggeletterden

Nieuwe inzichten door samenwerking met laaggeletterden

Educatie richtlijn behandeling tabaksverslaving

Actualisering richtlijn behandeling tabaksverslaving

Floris column

Provoceren