Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Redactioneel | Uitgave 4/2020

TPO - De Praktijk 4/2020

Uitdagingen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2020
Auteur:
Ellis van Atten
Als redactie zijn we de uitdaging aangegaan om met elkaar een tijdschrift te maken dat al onze lezers aanspreekt. Maar wie zijn onze lezers eigenlijk? Dit zijn praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en een groep geïnteresseerden in ons vak. Je zou denken dat dat voldoende kaders geeft, toch is dat niet zo. Onlangs ontvingen we een mail met de vraag van een jonge praktijkondersteuner of er geen andere jonge collega's zijn; in het blad staan namelijk grotendeels 50-plussers! Ze heeft helemaal gelijk, zijn wij van mening. Afzender Esther vind je terug in de rubriek 'In de praktijk'. Diversiteit is een belangrijk aandachtspunt van de redactie; in werkomgeving, werkervaring, vooropleiding, in leeftijd, geslacht, afkomst en kleur. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

TPO - De Praktijk 4/2020 Naar de uitgave

Lezen Kijken Doen

AD(H)D