Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | hoofdredactioneel | Uitgave 9/2019

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 9/2019

Uitdagingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 9/2019
Auteur:
Wim Otto
In het voorjaar kwam er een rapport uit van de NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties) waarin nogal wat kritiek werd geuit op de begeleiding van kankerpatiënten door bedrijfsartsen. Bij maar liefst een kwart van de bedrijfsartsen zou die begeleiding onvoldoende zijn. De NVAB reageerde onder andere in het Verenigingsnieuws van afgelopen mei. Zij verwees daarbij naar de richtlijn Kanker en werk, die na een lange periode van 'rijping' in juni jongstleden in definitieve vorm is verschenen. Eveneens lanceerde zij een themapagina op de eigen website. Aanleiding genoeg voor de redactie dit onderwerp ook in TBV in de vorm van een kleine special opnieuw onder de aandacht te brengen (na de special die in april 2017 is verschenen). ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 9/2019 Naar de uitgave