Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Spectrum | Uitgave 3/2014

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2014

Uitdagingen in de volksgezondheid: vier perspectieven

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 3/2014
Auteurs:
prof. dr. Hans van Oers, dr. Nancy Hoeymans
Belangrijke opmerkingen
Spectrum biedt ruimte voor beschouwingen, discussies en opiniërende artikelen over onderwerpen op het terrein van de volksgezondheid en de gezondheidszorg. Bijdragen dienen te worden aangeboden conform de aanwijzingen voor de auteurs. Voor overleg over het thema kan contact worden opgenomen met de rubrieksredacteuren van Spectrum: prof. dr. J.A.M. van Oers (e-mail: Hans.van.Oers@rivm.nl) en dr. N. Hoeymans (e-mail: Nancy.Hoeymans@rivm.nl)

Samenvatting

Het thema van het Nederlands Congres Volksgezondheid 2014 is ‘perspectieven op de volksgezondheid’. Dit congres vindt elk jaar plaats, en elk jaar is er veel ruimte voor de hele breedte van de volksgezondheid. Niet iedereen verstaat immers hetzelfde onder volksgezondheid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2014 Naar de uitgave