Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Gehoord | Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014

Uit de schaduw van de DSM-5. Diagnostiek en classificatie in de psychotherapie. NVP studiedag. Breukelen, 11 oktober 2013

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Bert van Rossum
Belangrijke opmerkingen
b. van rossum, klinisch psycholoog, is werkzaam als wrn. P-opleider en wrn. Hoofd Centrum Psychodiagnostiek van Altrecht GGZ.

Samenvatting

Een groeiend aantal collegiale bijeenkomsten, studiedagen met of zonder discussie, vinden hun onderwerp onder het komende gesternte van de DSM-5; zo ook de studiedag van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie op 11 oktober 2013 te Breukelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014 Naar de uitgave

Artikelen

Inleiding