Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016

Uit de praktijk

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2016
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Anneke Eenhoorn is klinisch psycholoog/psychotherapeut, werkzaam in Stichting De Praktijk. Zij gunt ons een inkijkje in haar praktijkervaringen met kinderen en ouders.

Samenvatting

Phill is bijna acht jaar. Sinds een maand of tien woont hij bij pleegouders Mark en Tanja. Hij heeft nare dingen meegemaakt. Zijn ouders vonden het moeilijk om voor hem te zorgen. Na diverse incidenten werd hij door de politie uit huis gehaald.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Nader onderzoek gewenst?

Exposure werkt, maar hoe?