Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Klinische Les | Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015

Twee patiënten met insulinetherapie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2015
Auteurs:
Simon Verhoeven, Marjolein van der Leeden
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

Langerhans, organisatie voor scholing over diabetes: dr. Simon Verhoeven, huisarts niet-praktiserend en Marjolein van der Leeden, diabetesverpleegkundige. Correspondentie: ver00040@planet.nl. Mogelijke belangenverstrengeling: niets gemeld.

Reageren?

Jullie mening is belangrijk voor ons. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via tpo@nhg.org of of via twitter @TPOnhg.

Samenvatting

Insulinetherapie bij diabetes mellitus type 2 is volledig ingeburgerd, ook in de eerste lijn. De meeste patiënten komen uit met een eenmaal daags insulineschema toegevoegd aan orale therapie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015 Naar de uitgave

Farmacotherapie

Paracetamol of NSAID

Weet je dit?

Antwoorden

Lezen/kijken/zoeken

Inhalatorgebruik.nl