Uitgave 3/2021
Inhoudsopgave (8 Artikelen)
Veranderingen in ervaren voedselzekerheid en eetgedrag in Nederland sinds de COVID-19-uitbraak
Laura A. van der Velde, Mattijs E. Numans, Jessica C. Kiefte-de Jong
Verbeter de zorg voor patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden: geleerde lessen uit de dagelijkse huisartsenpraktijk
Chantal Zuizewind, Jeroen Havers, Jeanny Engels, Karen Hosper, Hester van Bommel, Marieke Meppelder
Voel je goed!
Nathalie Rachel Daalder, Marloes Martens, Marieke Wiebing
Patiëntparticipatie bij de ontwikkeling en toepassing van e-health
Catharina M. van Leersum, Marloes Bults, Michelle Sloof, Fabiënne Pouwe, Jeannette G. van Manen, Annemieke A. J. Konijnendijk
Overheidsmaatregelen om overgewicht tegen te gaan
Charlotte M. Dieteren, Werner B. F. Brouwer, Igna Bonfrer
Natuurlijk naar buiten!
Vasanthi Iyer, Clair Enthoven, Caroline Klaver, Edith Mulder, André Soeterbroek
Partnerschap met gezinnen in armoede op beleids- of programmaniveau
Barbara Groot, Angela Nijland-Turel, Sanne Waagen, Tineke Abma
Kwetsbaarheid tijdens de zwangerschap is meer dan een disbalans tussen risicofactoren en beschermende factoren
Esther I. Feijen-de Jong, J. Catja Warmelink, Maria Dalmaijer, Relinde A. van der Stouwe