Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Redactioneel | Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010

TSG op het internet

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 8/2010
TSG werkt aan verbetering van de toegankelijkheid op het internet. Tot nu toe had de lezer van TSG, naast het vertrouwde papieren tijdschrift, ook elektronisch toegang tot de TSG-inhoud via de vakbibliotheek van de uitgever BSL. Die vakbibliotheek voldoet echter niet meer aan de eisen van de tijd, reden waarom de uitgever heeft besloten de elektronische toegang over te hevelen naar Springer- Link. Via dit platform geeft Springer Science and Business Media–waarvan BSL onderdeel uitmaakt–aan bibliotheken en onderzoekers over de hele wereld toegang tot alle in het concern vervaardigde uitgaven. Het bevat o.a. de inhoud van bijna 2000 tijdschriften, samen goed voor een kleine vijf miljoen artikelen. Wereldwijd hebben meer dan 15.000 instellingen (onderzoeksinstellingen, bibliotheken enzovoort) toegang tot Springer- Link, en dagelijks wordt de site door meer dan een miljoen unieke bezoekers geraadpleegd. SpringerLink behoort daarmee tot de top-duizend websites van de wereld. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010 Naar de uitgave

Service

AGENDA