Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

Training Röntgenfoto’s maken

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteur:
Elly Hogeveen

Vrijdag 1 maart jl. volgde ik een training Röntgenfoto’s maken van Dentalskills cursussen en trainingen. Deze training wordt op meerdere plaatsen en op diverse data aangeboden. Omdat ik uit Drachten (Friesland) kom, heb ik gekozen voor de trainingslocatie in Giethoorn, ook wel klein Venetië genoemd. De training werd gegeven in Mondzorgcentrum Giethoorn, een prachtige nieuwe praktijk die voorzien is van de nieuwste apparatuur en technieken. Een cursuslocatie bij uitstek dus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Binnenkijken bij…

CBT Groot Klimmendaal

Cursussen en opleidingen

Praten over schoonheid