Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Nieuws | Uitgave 1/2019

Tandartspraktijk 1/2019

Tp-Congres 2018: Gebitsslijtage

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Het TP-congres 2018, dat afgelopen november in Amersfoort plaatsvond, stond volledig in het teken van gebitsslijtage. (Dit naar aanleiding van de onlangs bij BSL verschenenAtlas Gebitsslijtage).Nationale en internationale sprekers schonken uitgebreid aandacht aan zowel de etiologie, de verschillende behandelingen en mogelijke vergoedingen vanuit de zorgverzekering. Deze aspecten werden vakkundig aaneengekoppeld door dagvoorzitter Cees Kreulen, die zelf betrokken is bij hetRadboud Tooth Wear Project.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Tandartspraktijk 1/2019 Naar de uitgave

Kennistoets

Superbugs