Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Column | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Tot aan de enkels…

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Gerke de Boer

Samenvatting

Wanneer we de gezondheidszorg als één blije familie zien, dan is het verpleeghuis het zwarte schaap van die club en daar is het weer kermis want de moeder van de baas staat op de foto: naar verluidt stroomt de urine haar over de enkels. Haar echtgenoot heeft samen met een 82-jarige lotgenoot het verdriet opgetekend wat aan het kalifaat vastzit, wanneer Alzheimer het brein is binnen getrokken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave