Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Feedback post | Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014

Tornen aan zekerheden

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
prof. dr. Luzi Abraham-Inpijn
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. L. Abraham-Inpijn is emeritus hoogleraar Inwendige geneeskunde en Algemene pathologie aan de faculteit geneeskunde UvA, mede ten behoeve van de Tandheelkunde. Tot op heden is zij verbonden aan de Divisie A (Interne Geneeskunde) van het Amsterdams Medisch Centrum.
Voor al uw medische vragen uw patiënten betreffend, kunt u uitsluitend zélf (dus niet uw patiënten) rechtstreeks contact opnemen met prof. dr. L. Abraham-Inpijn via telefoon of fax, beide onder het nummer 020-662 73 77, of via e-mail: luzi@abraham.net

Samenvatting

Binnen vierentwintig uur rolden via de mail de vragen bij me binnen. Deze keer niet alleen van tandartsen, maar ook van een huisarts, en allemaal naar aanleiding van een door een mondhygiënist verzorgd verslag, gepubliceerd in dental INFO van december 2013, van een voordracht van een collega-internist tijdens het 12e VPMcongres, met als titel ‘Zin en onzin van de antibioticaprofylaxe’.
Die publicatie bleek veel vragen op te roepen en veroorzaakte onrust en onzekerheid, getuige de overheersende vraag in de mails: ‘Vertel ons wat we hiermee aan moeten.’
Hoewel ik niet bij dat congres betrokken was, vormen de mij gestelde vragen voldoende aanleiding om daarop voor de TP-lezers/tandartsen dieper in te gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014 Naar de uitgave

Product Nieuws

Product Nieuws

Gewone en ongewone patiënten

De landkaarttong