Skip to main content
main-content
Top

08-06-2011 | Nieuws

Toolkit Dementie blijkt handig hulpmiddel

De Toolkit Dementie die in februari 2011 is gelanceerd, voorziet duidelijk in een behoefte. Volgens de makers zijn er ruim 130 unieke bezoekers per dag.

Met name de praktische toepasbaarheid van de diverse tools zoals de online testen, checklists, instructies, protocollen, werkmateriaal voor casemanagers wordt veelvuldig gebruikt.

Vanaf deze maand zijn social media als Twitter en LinkedIn geïntegreerd in de Toolkit zodat gebruikers informatie nog eenvoudiger met elkaar kunnen delen. Verder is een online discussieforum toegevoegd waar de professionals onderling zaken kunnen bespreken, voorleggen en hierover discussiëren.

Ook is de mogelijkheid toegevoegd om eenvoudig op je eigen website een link naar de Toolkit Dementie te plaatsen. www.toolkitdementie.nl.

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.