Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2007 | Gelezen | Uitgave 1/2007

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2007

Tom Berk (2005). Leerboek groepspsychotherapie. Utrecht: De Tijdstroom. 586 pp., € 49,-

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2007
Auteur:
Jos Delimon
Belangrijke opmerkingen
jos delimon, klinisch psycholoog, werkt als psychotherapeut en praktijkopleider in psychotherapeutisch centrum De Viersprong te Halsteren.

Samenvatting

In 1986 verscheen van de hand van Berk ‘Groepstherapie, theorie en techniek’, dat jarenlang bij opleidingen werd gebruikt. Na twintig jaar is een nieuw leerboek wel op zijn plaats. De auteur beoogt een beeld te geven van de theorie en praktijk van de groepspsychotherapie. Hij belooft de lezer een actuele beschrijving van de stand van zaken, nieuwe visies en recent onderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2007

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2007 Naar de uitgave

Inleiding

Inleiding