Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Zorg en techniek | Uitgave 6/2015

Podosophia 6/2015

Toepassing e-health binnen de podotherapie

Waar ligt de grens?

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 6/2015
Auteur:
Fred Holtkamp
Belangrijke opmerkingen
In deze serie bespreekt de auteur ontwikkelingen in de techniek, die van invloed zijn of worden op de podotherapeutische zorgverlening en praktijkvoering.
Tekst: Fred Holtkamp, Associate Lector Fontys Paramedische Hogeschool en Marianne Nieboer, docent Fontys Paramedische Hogeschool

Samenvatting

De podotherapeut is ‘de specialist in de voetengezondheidszorg’, aldus de NVvP op haar website.1 Die ambitie houdt in, dat de podotherapeut samen met de cliënt de juiste diagnose en best passende individuele interventie/behandeling zoekt én onderzoek en behandeling afstemt met andere professionals in de gezondheidszorg. Daarmee worden communicatie en informatie-uitwisseling essentiële onderdelen van de podotherapeutische praktijk. Dat gebeurt in toenemende mate online. Tot hoever kunnen we daarbij gaan?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2015

Podosophia 6/2015 Naar de uitgave

Bestuurscolumn

BIG-misterstanden?