Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

08-07-2021 | Redactioneel | Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021

To screen or not to screen?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2021
Auteur:
Susanne Claessen

Samenvatting

Wist u dat in Nederland ruim een half miljoen thuiswonende 65-plussers kwetsbaar zijn? Kwetsbare ouderen hebben veel gezondheidsklachten en moeite om de regie over hun leven te voeren. Ook hebben zij een verhoogde kans op ziekenhuisopname of overlijden. Kent u ze allemaal? Of wordt het de hoogste tijd om deze ouderen op te sporen met vragenlijsten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021 Naar de uitgave

Casuïstiek

Nagelletsel