Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Achtergrond | Uitgave 1/2011

Standby 1/2011

TNO-onderzoek wijst nogmaals uit: Tandenborstel is broedplaats van bacteriën

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2011
Auteur:
Marijke Simons
Al eerder werd onderzoek gedaan naar hoe hygiënisch tandenborstels eigenlijk zijn. Onlangs onderzocht TNO in Delft voor Aquafresh of de gebruiksduur van de tandenborstel invloed heeft op de hoeveelheid of soort bacteriën die erop aangetroffen (kunnen) worden en of deze bacteriën al dan niet ziekteverwekkend kunnen zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Standby 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Agenda

Praktijkvoorbeeld

World Wide Teeth

Nieuws

Nieuws