Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Intermezzo | Uitgave 10/2013

Huisarts en wetenschap 10/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning en diabetes

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Het Tijdschrift voor praktijkondersteuning is een gezamenlijke uitgave van het NHG en Bohn Stafleu van Loghum. Het verschijnt tweemaandelijks en kost € 77,00 per jaar. Heeft uw praktijkondersteuner nog geen abonnement? Vraag een proefexemplaar aan en bezoek ook eens de website www.​tijdschriftprakt​ijkondersteuning​.​nl. Meer informatie: Klantenservice Bohn Stafleu van Loghum bv, Postbus 246, 3990 GA Houten. Telefoon (030) 6383736, www.​bsl.​nl.
Het zoemt al een hele tijd rond en eindelijk is het zover: de herziene NHG-Standaard Diabetes mellitus type 2 is verschenen. In dit nummer is er aandacht voor de belangrijkste wijzigingen. Bovendien is de hoofdtekst van de standaard bijgesloten, zodat praktijkondersteuners de informatie uit de eerste hand hebben. TPO brengt overigens nog meer over diabetes: van vetcellen tot protocollen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Huisarts en wetenschap 10/2013 Naar de uitgave

(Ver)stand van zaken

Hevig menstrueel bloedverlies